Kerstevenement bij De Koepel

Wanneer:
9 december 2017 @ 15:30 – 17:30
2017-12-09T15:30:00+01:00
2017-12-09T17:30:00+01:00
Waar:
Uitkijktoren/Natuurtheater De Koepel
Boslaan 90
6741 KG Lunteren
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Evert-Jan Moraal
0651492740

Zang, muziek en heel veel gezelligheid en warmte in en rondom De Koepel! De Koepelcommissie samen met zorgboerderij United Souls bieden u een superleuk uitje!
Aanvullend aan de kerstmarkt in het dorp Lunteren is een bezoek aan uitkijktoren De Koepel in het Luntersche Buurtbosch een leuke en onderhoudende belevenis. Vanaf 16:00 uur kunt u langs het verlichte wandelpad door het bos tegenover de Lunterse Boer genieten van levende kersttableaus die het kerstverhaal uitbeelden. Als u bij De Koepel aankomst wordt u verrast door de kinderstemmen van de Lunterse koren de Westhoffkids, Together en Heartbeat en . Tussen de optredens door volop kerstmuziek door DJ Ferry. Hoofdattractie is de prachtige expositie van creatieve werkstukken gemaakt door leerlingen van alle basisscholen in Lunteren. Het thema dit jaar is “LICHT” en het is absoluut een must voor ouders en opa’s en oma’s om te gaan bewonderen. Tijdens de expositie spelen en zingen Rhode en Jessica van Leeuwen hun prachtige muziek. Het is ook een feest voor de kinderen om marshmallows te roosteren boven de centrale vuurplaats, lekkere hapjes en drankjes en dan ook nog een gratis lampion om door het donkere, geheimzinnige Buurtbosch het pad terug naar de Boslaan te volgen.
Een originele schoolbus pendelt heen en weer naar het dorp met als opstapplaats Floor/Museum. Degenen die enigszins slecht ter been zijn kunnen vanaf de Boslaan meerijden met een elektrische treintje tot aan De Koepel.

Laat u verrassen door de vele leuke activiteiten bij uitkijktoren De Koepel! Tot 18:30 uur bent u van harte welkom!