Uitkijktoren De Koepel

mgs-bij-de-koepel-2012

De ontdekking van een rustieke plek. Rondom de Koepel is het prettig toeven. Picknicktafels staan uitnodigend voor u klaar. Het beheerdersechtpaar van uitkijktoren De Koepel op de Galgenberg begroet u allerhartelijkst en nodigt u zeker uit tot een bezoek aan dit mooie rijksmonument. Zij vertellen u graag over de bijzondere ontstaansgeschiedenis ervan en brengen u uiteraard op de hoogte van de actuele activiteiten en evenementen. De Koepel is méér dan een uitkijktoren alleen, van april tot november vinden er concerten plaats en worden er diverse exposities gehouden. Op de derde verdieping is er een permanente tentoonstelling in samenwerking met Museum Lunteren ingericht: Hoog van de Toren.​ Tegen de kerstdagen vindt er bovendien altijd een mooi kerstfestijn plaats. Kortom, een bezoek aan het kloppende hart van het Luntersche Buurtbosch is een echte aanrader!

Bezoek aan De Koepel
Uitkijktoren en Rijksmonument De Koepel is te bezichtigen van 1 april t/m 31 oktober en in de schoolvakanties; dagelijks (behalve maandag) van 13.00 tot 17.00 uur.
Entree: 2 euro; 6 t/m 12 jaar 1 euro; 0 t/m 5 jaar gratis.
Vrienden van het Luntersche Buurtbosch kunnen gratis De Koepel bezoeken op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Hier kunt u lid worden!
Huur van De Koepel als trouwlocatie of voor andere doeleinden is mogelijk, nadere informatie hierover wordt verstrekt door de Koepelbeheerder.

Koepelbeheerder
Het beheerdersechtpaar ​woont naast De Koepel en is bereikbaar op de volgende nummers: Gertjan van Doorn - 0683845848, Jacqueline van Doorn - 0614379332. 


https://www.buurtbosch.nl/enquete/