Vrienden

​De "Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch", met haar ruim 1200 leden één van de grootste verenigingen van Lunteren, heeft tot doel het ondersteunen van de Stichting het Luntersche Buurtbosch bij het beheer, onderhoud en de exploitatie van het Buurtbosch. Deze ondersteuning vindt plaats door het (mede) financieren van projecten die het Luntersche Buurtbosch verbeteren en/of verfraaien.

De "Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch", met haar ruim 1200 leden één van de grootste verenigingen van Lunteren, heeft tot doel het ondersteunen van de Stichting het Luntersche Buurtbosch bij het beheer, onderhoud en de exploitatie van het Buurtbosch. Deze ondersteuning vindt plaats door het (mede) financieren van projecten die het Luntersche Buurtbosch verbeteren en/of verfraaien.

Bestuur Vrienden  november 2017
Bestuursleden van links naar rechts:
​​​Wim Spelt (penningmeester), Monica van der Hoff-Israël, Pia Verduijn, Bob van Heukelom (voorzitter), ​Richard van den Berg; bovenste rij: Paul Engelen (secretaris) en Hugo Drapers.

<h5>Samenstelling bestuur</h5>
<p><span style="font-size: x-small;">Bob van Heukelom (voorzitter)</span><br /><span style="font-size: x-small;"> Paul Engelen(secretaris),</span><br /><span style="font-size: x-small;"> Wim Spelt (penningmeester),</span><br /><span style="font-size: x-small;">Richard van den Berg,</span></p>
<p><span style="font-size: x-small;"> Hugo Drapers,</span><br /><span style="font-size: x-small;"> Judith Gerretsen</span><br /><span style="font-size: x-small;"> Monica van der Hoff-Israël (allen algemeen lid)</span></p>
Vriend Worden

Bij een extra donatie van € 10 of meer (totaal dus € 20) krijgt u een boekvoucher voor HET PRACHTIGE BOEK 'De grote, groene erfenis' (t.w.v €19,95) erbij.
U heeft gekozen om het boek 'De grote, groene erfenis' te ontvangen'
Is u betaling succesvol afgerond dan ontvangt u een email met daarin een voucher voor het boek.
Deze voucher meenemen en inleveren bij Museum Oud-Lunteren.

Geopend dinsdag t/m zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur.
Museum Oud-Lunteren
Dorpsstraat 55,
6741 AB Lunteren
tel. 0318-486254